Условия за поръчка и доставка на въртящи етажерки Rotafile

Уважаеми потребители,

прочетете внимателно следващите редове – те съдържат важна информация за условията на доставка на въртящите етажерки Rotafile.

Това е сайта на фирма Мол България ООД, ЕИК 201731654, с адрес на управление София 1517, ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, тел: 02 840 73 74, email – office@moll.bg.

1. Наличност

Продуктите могат да се видят в шоурума на Мол България ООД, на адрес: София, ул. Витиня 2Ж, БЦ Бени Билдинг, вх.А, ет.2, офис 8, както и в шоурума на нашия дистрибутор във Варна.

 

На склад се поддържат етажерките от серия Depotfile (в бял цвят).

2. Поръчка

Продуктите, които не се поддържат на склад, са със срок на доставка до 30 дни. Всяка поръчка е индивидуална и за точният срок на Вашата поръчка ще бъдете уведомени до 48 часа след потвърждаването и.

За потвърждаване на поръчката се смята авансово плащане от 30 до 50%,  в зависимост от спецификата на поръчката. Доплащането се извършва преди или по време на доставка, освен ако няма допълнително споразумение.

3. Доставка

Мебелите пристигат разглобени, надлежно и сигурно опаковани в кашони, удобни за транспортиране.

Доставката на продуктите се съпътства от всички необходими документи – фактура, касова бележка (при плащане в брой), гаранционна карта, стокова разписка.

Доставката на въртящите етажерки Rotafile е за наша сметка за районите на гр. София и гр. Варна. Доставката извън София и Варна се уточнява и заплаща допълнително.

4. Монтаж

Монтажът на въртящите етажерки Rotafile е за наша сметка за районите на гр. София и гр. Варна. Монтажи извън София и Варна се уточняват и заплащат допълнително.

5. Гаранция

Етажерките Rotafile са с 5 години гаранция и се произвеждат само в Германия.

Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.

Защита на потребителите

Потребителят има право да се откаже и да върне стоката в срок от 14 (четиринадесет) дни от сключването на сделката с „Мол България“ ООД единствено и само в случаите, когато продуктът не е използван и е във вид и количество, което не се различава от това при получаването на продукта и неговата оригинална опаковка не е нарушена. Стоката трябва да е напълно окомплектована заедно с всички съпътстващи я документи, включително, но не само инструкции за ползване, декларация за съответствие, гаранционна карта и др., без каквито и да било външни или вътрешни дефекти, в оригиналната и поставена от производителя опаковка, включително, но не само с поставените от производителя полистиролни или други защитни елементи, защитни фолиа маркировки. Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които  трябва изрично да се предадат на куриерска фирма срещу подпис.

Продуктите имат законова гаранция за съответствие.

Връщането на продукта става за сметка на клиента, чрез куриерска фирма или лично в офиса на „Мол България“ ООД на адрес: София, ул. „Витиня“ 2Ж, Бени Билдинг, ет.2, офис 8.

„Мол България“ ООД гарантира връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта, в срок от 14 (четиринадесет) дни.

Полезни връзки:
Комисия за защита на потребителите
Платформа за онлайн решаване на спорове

 

Ако имате някакви въпроси, моля свържете се с нас.

 

 

Потребителят има право да се откаже и да върне стоката в срок от 14 (четиринадесет) дни от сключването на сделката с „Мол България ООД“ единствено и само в случаите, когато продуктът не е използван и е във вид и количество, което не се различава от това при получаването на продукта и неговата оригинална опаковка не е нарушена. Стоката трябва да е напълно окомплектована заедно с всички съпътстващи я документи, включително но не само инструкции за ползване, декларация за съответствие, гаранционна карта и др., без каквито и да било външни или вътрешни дефекти, в оригиналната и поставена от производителя опаковка, включително, но не само с поставените от производителя полистиролни или други защитни елементи, защитни фолиа маркировки Върнатата пратка трябва да е придружена от подписани копия на фактурата и стоковата разписка, които  трябва изрично да се предадат на куриерска фирма срещу подпис.

Връщането на продукта става за сметка на клиента, чрез куриерска фирма или лично в офиса на „Мол България ООД“ на адрес: София, ул. „Витиня“ 2Ж.

„Мол България ООД“ гарантира връщането на заплатената от потребителя сума, без стойността на куриерската услуга за връщането на продукта, в срок от 14 (четиринадесет) дни.